RING OSS -

Maskintransport

RING OSS -

Kranbilar

vi erbjuder kranbilar och maskintransport

Förutom att vi utför maskintransport så har vi även kranbilar som är byggda för att vara mångsidiga och klara av många olika uppdrag. Med våra moderna kranbilar kan vi erbjuda en effektivare lösning inom transport som samtidigt har en kapacitet för både långa och höga lyft. 

Är du intresserad av kranbilar eller maskintransport? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kranbilar med stor kapacitet

Våra kranbilar klarar av både långa och höga lyft, och vi utför upplyftning, förflyttningar och transport av bland annat båtar, material och förråd. Våra fordon är byggda för att kunna vara mångsidiga samtidigt som de alltid är utrustade för att klara av dagens behov i en utvecklande industri. Är du även intresserad av att kombinera kranlyft med maskintransport så kan vi hjälpa er med det. För oss spelar det ingen roll om det är något litet eller stort som ska transporteras, vi utför alla transporter med goda rutiner och ett stort fokus på säkerheten.

Vi erbjuder:

  • Kranbilar med stor kapacitet
  • Erfaren och miljömedveten personal
  • Effektivare transporter

Effektiva transporter med erfaren personal

Vår personal har en bred erfarenhet inom maskintransport och kranbilar, och de fokuserar på service, kvalitet och säkerhet. Vi arbetar även med att minska både vår egen och kundens miljöpåverkan. 

Tack vare vår stora kunskap inom maskintransport och kranbilar så kommer vi snabbt på en effektiv lösning som passar för just dig. Vi vill alltid ge kunderna bästa möjliga service och därför jobbar vi aktivt med nya och effektiva lösningar när det kommer till maskintransport. 

Kontakta oss gärna om du har några funderingar som gäller kranbilar eller maskintransport!