RING OSS -

Maskintransport

RING OSS -

Om oss

vi erbjuder maskintransport

Larmac Transport i Stor Stockholm AB är en transportverksamhet som arbetar med effektiva lösningar när det gäller maskintransport men även andra typer av specialtransporter. Vi utför maskintransport främst i Stockholm och Mälardalen, men även i andra delar av Sverige och Europa. Våra kunder är både privatpersoner och företag som behöver hjälp med maskintransport.

Kontakta oss – vi erbjuder smidiga rutiner för din maskintransport och har många återkommande kunder. 

Vision och målsättning

Vår vision är att vara branschledande i Stockholm och Mälardalen när det kommer till maskintransport. Som målsättning vill vi kunna främja ett långsiktigt kvalitets-och miljöarbete. Vår personal har ett stort fokus på service, kvalitet och säkerhet, och vi arbetar dessutom proaktivt för att minska både vår egna och kundens miljöpåverkan.

Vi vill alltid ge kunderna bästa möjliga service samtidigt som vi jobbar aktivt med effektiva lösningar när det gäller maskintransport.

Kvalitet och miljö

Hos oss bryr vi oss extra mycket om miljön, våra kunder och att alltid göra vår maskintransport optimal. Vår personal är miljömedvetna och engagerade och därför ser vi till att göra vad vi kan för miljön. Vår miljöprofil är en del av vår affärsidé och intresset för miljöfrågor är något som ökar mer och mer.

Vi började även väldigt tidigt med att arbeta kvalitetsinriktat och idag är det väl förankrat i verksamheten. Vårt företags policy och rutinbeskrivningar finns lättillgängliga för alla anställda och vår personal uppmuntras till att vara aktiva i utvecklingen av företaget.  

Arbetsmiljö och säkerhet

Målsättningen med vårt arbetsmiljöarbete är att skapa en arbetsplats som är utvecklande och stimulerande för alla våra medarbetare. För att uppnå vårt mål så samordnar vi säkerhet och hälsa i allt vi gör. Även trafiksäkerhet är en viktig fråga för oss och vår personal, all maskintransport behöver ske på ett säkert sätt för att kunna garantera att maskinens skick bevaras. 

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med maskintransport.